Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Show sidebar
Close

Badass hősnő illatviasz

1 090 Ft
A legkeményebb csak a vidéken!    
Close

Árnyék és Csont illatviasz

1 090 Ft
Ma belépünk a Beltengerbe!    
Close

Árnyék és Csont szójaviasz gyertya

2 350 Ft
Te és én megváltoztatjuk a világot!
Close

Kaz Brekker szójaviasz gyertya

2 350 Ft
"Tudja, minden ember páncélszekrény: titkok és vágyak tárhelye. Vannak olyanok, akik kedvelik a durvaságot, én viszont jobban szeretem a finomabb dolgokat: a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen a megfelelő nyomást gyakoroljuk. Kényes dolog. – Mindig metaforákban beszél, Brekker úr? – Ez nem metafora – mosolygott Kaz." -
Leigh Bardugo: Six of Crows – Hat varjú

Könyves bögre karakterrel és idézettel

2 350 Ft
Könyves bögre a javából! Kedvenc kis cukimuki mágnese könyvjelzős figuráitok már bögre formában is elérhetőek! A menő, színes karakterek mellett a legjobb idézetek is helyet kaptak a porcelán bögréken. Válaszd ki a kedvencedet! 👉 Vidd el a hozzá illő mágneses könyvjelzőt is! pssszt... Minden újabb Fandom Box-szal újabb figurákkal bővül majd a gyűjtemény! ;)

GrishaVerse idézetes könyvvászon

3 250 Ft
A GrishaVerse Fandom Box legnépszerűbb eleme kétségkívül ez az idézetes könyvvászon volt, így tehát elérhető lett a dobozon kívüli rendelésre is. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Magasság: 26 cm Szélesség: 21 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Egyedileg tervezett 100% pamutvászon anyagból kívül, belül fekete pamutvászon anyaggal, közte puha flíz béléssel. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Óvatosan vasalhatod, moshatod 30°C-on, de a szárítóba ne tedd be!
Close

The Darkling (Az Éjúr) mágneses könyvjelző

825 Ft
Az Éjúr mágneses könyvjelző a GrishaVerse Fandom Boxból! Vidd el mellé Kaz-t is! Ha csak mágneses könyvjelzőt rendelsz választhatsz postaborítékos szállítást 350 Ft-ért!  

Kaz Brekker mágneses könyvjelző

825 Ft
Kaz Brekker mágneses könyvjelző a GrishaVerse Fandom Boxból! Vidd el mellé az Éjurat is! Ha csak mágneses könyvjelzőt rendelsz választhatsz postaborítékos szállítást 350 Ft-ért!  

GrishaVerse Fandom Box

9 250 Ft
Nézd meg lent, hogy mi volt a dobozban!  👇👇👇

The Darkling

2 350 Ft
"A trónra emlékeztető székben ülő férfi azonban alig lehetett valamivel idősebb nálam. Éles metszésű, gyönyörű arca volt. Sűrű, fekete haja valósággal kiemelte kvarcként csillogó, tiszta, szürke szemét." -

Leigh Bardugo: Shadow and Bone – Árnyék és csont

TUDNIVALÓK AZ ÚJ DESIGNRÓL A vadiúj és menő 2020-as kinézettel és limitált ideig a régivel is választhatod ezt a gyertyát. Fontos tudnod, hogy a régi design csak a címkét jelenti, mindkét változat ugyanúgy az új fekete kupakkal, az új viasszal és fakanóccal fog érkezni hozzád! Az új design minden gyertyát eléri majd folyamatosan, a későbbiekben ezzel a designnal jönnek csak ki az újak!