Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Show sidebar

Könyves bögre karakterrel és idézettel

2 350 Ft
Könyves bögre a javából! Kedvenc kis cukimuki mágnese könyvjelzős figuráitok már bögre formában is elérhetőek! A menő, színes karakterek mellett a legjobb idézetek is helyet kaptak a porcelán bögréken. Válaszd ki a kedvencedet! 👉 Vidd el a hozzá illő mágneses könyvjelzőt is! pssszt... Minden újabb Fandom Box-szal újabb figurákkal bővül majd a gyűjtemény! ;)

Roth idézetes párnahuzat (JLA Fandom Boxból) + ajándék könyvjelzők

3 250 Ft 1 500 Ft
Ajándék JLA dobozos könyvjelzőszett. 30 x 30 cm-es díszpárnára jó párnahuzat. 100% pamutvászon. Mintás, idézetes előlap, lila bújtathatós hátlap. ---- 30 °C-on mosható, alacsony fokozaton vasalható.

Bambi

2 350 Ft
"– Ebédidő van, picikém! – szólt Roth. – És apuci svédasztalos büfébe hozott."

-  Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók

 

Roth (Komor Elemek) mágneses könyvjelző

825 Ft
Roth mágneses könyvjelző a JLA Fandom box egyik kedvenc eleme. Vidd el mellé Daemont is! Ha csak mágneses könyvjelzőt rendelsz választhatsz postaborítékos szállítást 350 Ft-ért!  

Jennifer Armentrout YA Fantasy BOX

8 990 Ft
Nézd meg lent, hogy mi volt a dobozban. 👇👇👇

Roth

2 350 Ft
"Nem, nem is masszát, hanem egy óriási, istenverte kígyót, ami legalább három méter hosszú volt, és olyan széles, mint én. Talpra ugrottam, ügyet sem vetettem a szédelgésre. A bestia felém suhant, és felágaskodott. Szeme ördögi vörösben izzott. Sikoltottam volna, de nem jött ki hang a torkomon. – Ne félj Bambitól!- mondta a srác.- Rendes kislány, csak kíváncsi, és talán egy kicsit éhes. Úgy nevezte el ezt az izét, hogy Bambi?!"

- Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók