1–15 termék, összesen 16 db

Show sidebar
Close

Bridgerton könyvvászon (Eloise és Penelope)

4 150 Ft
Könyvvászon Bridgerton idézetekkel. Mindkét oldalon más.    
Close

Kaz Brekker könyvvászon

4 150 Ft
Könnyvászon lélegzetelállító Kaz Brekker portréval. Grafika alkotója: Salome Totladze  
Close

Cacti Love könyvvászon

3 950 Ft
Bírod a kaktuszt? Ez a könyvvvászon nem szúr, csak védi a könyveidet.
Close

Szukkulens könyvvászon

3 950 Ft
Könyvvászon élethű szukkulensekkel. Szuper zöld!
Close

Molekula könyvvászon

3 950 Ft
Science, b!%ch!
Close

Életem Holdja könyvvászon

3 950 Ft
Napom és Csillagom - Életem Holdja. Ismerős? :)
Close

Zombie Love könyvvászon

3 950 Ft
A zombik is lehetnek szerelmesek.
Close

Vintage románc könyvvászon

3 950 Ft
Romantikus, rózsás könyvtok.
Close

Hygge könyvvászon

3 950 Ft
Harsány, skandináv hangulatú könyvtok.

Aelin könyvvászon

3 250 Ft
A Maasassins dobozból maradt néhány Aelin könyvvászon. Többet már nem lesz, ezek az utolsó darabok! ------------- Magasság: cca. 26 cm Szélesség: cca. 21 cm Egyoldalas a minta, hátulja a béléssel megegyező színű drapp pamutvászon. Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. 100% pamutvászon anyagból kívül, belül közte puha flíz béléssel. Óvatosan vasalhatod, moshatod 30°C-on, de a szárítóba ne tedd be!

GrishaVerse idézetes könyvvászon

3 250 Ft
A GrishaVerse Fandom Box legnépszerűbb eleme kétségkívül ez az idézetes könyvvászon volt, így tehát elérhető lett a dobozon kívüli rendelésre is. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Magasság: 26 cm Szélesség: 21 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Egyedileg tervezett 100% pamutvászon anyagból kívül, belül fekete pamutvászon anyaggal, közte puha flíz béléssel. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Óvatosan vasalhatod, moshatod 30°C-on, de a szárítóba ne tedd be!

Árnyvadászok rúnás könyvvászon

3 250 Ft
Árnyvadászok gyülekező! Jah, bocs az a Bosszúállók... De a lényeg, hogy minden valamirevaló Árnyvadásznak kell egy ilyen rúnás könyvtatyó! ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Magasság: 26 cm Szélesség: 21 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Egyedileg tervezett 100% pamutvászon anyagból kívül, belül fekete pamutvászon anyaggal, közte puha flíz béléssel. ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Óvatosan vasalhatod, moshatod 30°C-on, de a szárítóba ne tedd be!

Sellőálom könyvvászon

2 950 Ft
Ez egy álom! Sellőálom! Megőrülök ezért a csillogó könyvtokért! Nem csak hableányos könyvekhez, de ahhoz főleg! Nem merev, hanem őrületesen puha! 🧜🧜‍♀️🧜‍♂️🐚🦪🌊🐬🦀 Magasság: 26 cm Szélesség: 21 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. 🧜🧜‍♀️🧜‍♂️🐚🦪🌊🐬🦀 Kellemesen puha csillogós anyagból kívül, belül lila pamutvászon anyaggal, közte puha flíz béléssel. 🧜🧜‍♀️🧜‍♂️🐚🦪🌊🐬🦀 Ne vasald, nem gyűrődik! ha ráncos lenne, óvatosan húzogasd helyre.

Reggeli Próféta könyvvászon

3 250 Ft
Közhírré tétetik! Itt a Reggeli Próféta könyvvászon! 🔮⚡👓🔮⚡👓 Magasság: 26 cm Szélesség: 21 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. 🔮⚡👓🔮⚡👓 Kellemes pamutvászon anyagból készült kívül belül, közte puha flíz béléssel. 🔮⚡👓🔮⚡👓 Ha gyűrődne óvatosan vasalhatod, ha szükséges kézi mosással tisztítható.

Tekergők térképe könyvvászon

3 250 Ft
Pihe-puha könyvtasak a kedvenc puhafedeles könyveidnek a Tekergők térképe mintájára. 🔮⚡👓🔮⚡👓 Magasság: 25 cm Szélesség: 19 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. 🔮⚡👓🔮⚡👓 Kellemes pamutvászon anyagból készült kívül belül, közte puha flíz béléssel. 🔮⚡👓🔮⚡👓 Ha gyűrődne óvatosan vasalhatod, ha szükséges kézi mosással tisztítható.