Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Here Be Dragons – Mitikus lények sorozat #1

2 150 Ft
“Csak sárkányokról hallott, és bár soha nem látott ilyet, biztos volt benne, hogy léteznek.” - Dee Marie, Avalon fiai: Merlin jóslata
Kosárba teszem

Bukott Angyalok Fandom Box

10 900 Ft
Rendelési időszak: 2021.07.04. 20:00-tól 2021.07.18.  20:00-ig vagy amíg a készlet tart! Várható postára adás: 2021.08.09-vel kezdődő héten. Sokatok kérésére a következő doboz egy nagyon várt téma lesz: ANGYALOK! Ha rajongsz a fantasy angyalokért, különösen az Angelfall, a Csitt-Csitt, Nalini Singh Angyali vadász sorozatáért, de a Lucifer sorozatot is bírod, akkor ez a doboz neked készül! A sorozatokhoz kapcsolódó elemek közül an Angelfall kap nagyobb hangsúlyt, de mindegyik fent felsorolt sorozat rajongója fog találni benne kedvenc elemet. Min. 8 kézzel készült, egyedi elem lesz benne. Értékben nagyjából 21 000 Ft értékű elemet tartalmaz. MInden termék egyedi tervezésű, sehol máshol nem találkozhatsz vele, és a legtöbbet csak itt a dobozban lehet majd kapni, utána nem. Amit biztosan találhatsz majd benne: - 1 db könyvvászon fanarttal vagy idézettel - 2 db csak a dobozhoz készülő szójaviasz gyertya (145 ml) - 1 csomag illatviasz nem a szokásos formában - 4 db mágneses könyvjelző a szokásos stílusban - mindegyik sorozatból egy figurával! + 3-4 egyéb meglepetés: matricák, könyvjelzők, polcdekoráció  vagy lakásdekoráció- minden, ami egy olvasónak kincs! A csomag könyvet nem tartalmaz.
Tovább

Be a Unicorn illatviasz

1 090 Ft
Ha lehetsz akármi ami akarsz, akkor legyél unikornis!    
Tovább

Sellőálom könyvvászon

2 950 Ft
Ez egy álom! Sellőálom! Megőrülök ezért a csillogó könyvtokért! Nem csak hableányos könyvekhez, de ahhoz főleg! Nem merev, hanem őrületesen puha! 🧜🧜‍♀️🧜‍♂️🐚🦪🌊🐬🦀 Magasság: 26 cm Szélesség: 21 cm Elfér benne egy kb 500-600 oldalas puhafedeles könyv. Közepesen merev a tartása. Tartja a formáját, de nem túl merev, inkább puha. 🧜🧜‍♀️🧜‍♂️🐚🦪🌊🐬🦀 Kellemesen puha csillogós anyagból kívül, belül lila pamutvászon anyaggal, közte puha flíz béléssel. 🧜🧜‍♀️🧜‍♂️🐚🦪🌊🐬🦀 Ne vasald, nem gyűrődik! ha ráncos lenne, óvatosan húzogasd helyre.
Tovább